Programació TV3

Dimecres, 23 juny de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa està pendent de la sortida de la presó dels líders independentistes i entrevista la consellera de Justícia, Lourdes Ciuró. A més, s'analitza el nou escenari amb el catedràtic de Dret Administratiu de la Universitat Autònoma de Madrid Francisco Velasco, i amb els corresponsals del New York Times, Raphael Minder, i del canal France 24, Elize Gazengel. A la taula del programa, comenten tot el que vagi passant Antonio Baños i Gemma Ubasart. Al final del programa, es parla amb els alceldes de dos municipis que han decidit permetre la berbena a la platja: Eduard Rovira, de Torredembarra, i Lluís Puig, de Palamós, i amb l'alcaldessa d'un en el qual tanquen l'accés per evitar aglomeracions: Raquel Sánchez, de Gavà.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Frit de pop
En aquesta entrega, el programa prepara un plat típic de Menorca: un fregit de pop que reuneix terra i mar.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Pili i l'Andreu tenen una ecografia rutinària. A més, l'Andreu proposa al Manel si ell i la Patri voldrien ser els padrins de la futura criatura. L'Eva, per part seva, carrega contra el Litus pel fet d'haver-se tancat a casa i per com li va parlar. Més tard, la Marta i el Quim descobreixen que tornen a faltar diners a la caixa. Posteriorment, amb l'ajuda del Jordi, la Marta para un parany a la Patri, però la noia no hi cau. Paral·lelament, l'Anna i la Juli viuen un moment de felicitat després de la reconciliació del dia anterior. Finalment, la parella decideix anar-se'n de revetlla amb la Sílvia i la Gemma, però es presenta el Jordi i les coses es compliquen.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
22.20
Pel·lícula: Madame
L'Anne i el Bob són un matrimoni d'americans que s'acaba d'instal·lar a París i han decidit celebrar un sopar on volen reunir membres de l'alta societat americana i parisenca. Ella descobreix a l'últim moment que el fill del primer matrimoni del seu marit també ha estat convidat, i això ha fet que el sopar tingui 13 coberts. Per simple superstició, decideix afegir un catorzè cobert i demana a la seva empleada domèstica, la María, que es faci passar per una espanyola rica. Però l'excés de vi i una conversa suggerent fan que la María se senti atreta accidentalment per un marxant d'art anglès. L'Anne no aprova aquest romanç i té la ferma intenció de detenir-lo.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.55
Pel·lícula: Tocats pel foc
Barcelona, 1959. Un jove activista conviu clandestinament, durant uns dies, amb una família en una barraca d'un barri de la ciutat. Més tard, la jove filla del matrimoni queda seduïda per les idees i la personalitat del nouvingut.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.25
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 35'
02.00
Copa Amèrica
Des de l'Estadi Olímpic Nilton Santos.
Esports
Durada: 120'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Pali. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Aubades. Espai musical.
Altres
Durada: 60'